Julkaistu Jätä kommentti

LexWappu ja kirjatarjouksia

Jännittävää LexWapun odotusta kaikille!

Alussa kevyempää asiaa LexWapun viettoon ja lopussa pari hämmentävän kovaa kirjatarjousta vakavempaan opiskeluun.

WAPPUVIIKON AUKIOLOAJAT

Librin Kauppa suljettu koko viikon.
Lex Café ma-ke klo 8-18, to-pe suljettu.
Verkkokaupan kirjatilauksia voi noutaa Cafén kassalta.

UUTUUSTUOTTEENA WAPPUVIIKOLLE LEX-KYLMÄLAUKKU
– Pääkön booleilta ja Lex Cafésta –

Lex-tuoteperhe laajenee kirjaimellisesti coolilla tuotteella, kun loppuviikosta myyntiin saapuu lexiläisten virallinen kylmälaukku. Laukku on yksinkertaisen tyylikäs ja kätevä 6 tölkin paketti, jossa viimeistelynä käytännöllinen kantokahva. Luultavasti juuri tästä uneksit viime yönä unessasi, joka ikävästi herätessäsi oli unohtunut! Jo vuoden verran lexiläisen vakiovarustukseen kuuluneen pussikaljakassin kanssa tämä kylmälaukku pelaa täydellisesti yhteen pitäen juomat viileänä niin päiväsitsipöydän kuin valtaisan mölkkypaineenkin alla.

Kylmälaukun myynti aloitetaan, mikäli toimitusketju ei petä, ensi viikon maanantaina Lex Caféssa 7€ hintaan. Käteisellä kylmälaukkuja voi lunastaa itselleen myös Pääkön Wappubooleilta ja mahdollisesti Vartiovuorenmäeltä Mölkyn MM-kisojen aikaan.

Tutustu tuotteeseen -> http://goo.gl/U5fxfd

KÄJÄMERKKI

Haalarimerkkitarjontaan uutuutena on saapunut Käjä-merkki! Toimii ilmaisemaan käjää tenttikäjästä aina wappukäjän kautta vujukäjään ja kaikkea käjää näiden väliltä. Lex Cafésta tai Librin Kaupalta! 5 kpl pakettina mahdollisuus tilata myös Librin Verkkokaupasta www.lexlibri.fi.

Katso lisää -> http://goo.gl/3Sdn2R

Käjämerkin ja muut pakolliset haalarimerkit ehdit ostamaan wapuksi vielä loppuviikon ja ensi alkuviikon aikana Lex Cafén hyllystä!

TALENTUMIN LEGAL WRITING HANDBOOK 15€

Tiivis ja käytännönläheinen opas selkeään ja sujuvaan juridiseen englantiin. Pääpaino sopimusten laadinnassa ja juridisessa kirjeenvaihdossa. Sisältää sanastoja, ohjeita juridisesta kielestä, esimerkkejä, mallilauseita ja kirjepohjia. Mukana myös asiakirjoja ja kirjepohjia sisältävä cd. 15 € hintaan rajoitettu erä Librin Kaupalta ja Lex Cafésta.

SAARNILEHTO – VUOKRAOIKEUS, 10€

Kirjat valmiiksi syksyn starttiin! Syksyllä alkavaan esineoikeuden perusteet -kurssille kuuluva Vuokraoikeus-kirja Libriltä 10€/kpl hintaan. Eri vuokratyyppien säännöksiä ja yleisiä periaatteita käsittelevä käsikirja apuvälineeksi opiskelijalle, lakimiehelle ja kaikille vuokrasopimuksia laativille henkilöille. Poimi tästä teoksesta parhaat argumentit hankalaa vuokranantajaa tai vaikeaa vuokralaista vastaan!

LIBRIN VERKKOKAUPPA JA KIRJATILAUKSET

Librin verkkokaupasta tilaat nyt kätevästi kurssikirjasi! Katso lisää osoitteessa www.lexlibri.fi/verkkokauppa. Etkö löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi kirjaa? Pystymme toimittamaan lähes kaikkia Talentumin ja Editan kustantamia juridisia kirjoja opiskelijaystävällisempään hintaan. Kysy rohkeasti lisää info@lexlibri.fi.

Vastaa