Julkaistu Jätä kommentti

Toimitusjohtajavuosi opettaa monipuolisuudellaan

Moikka kaikille!

Minun vuoteni rakkaan ainejärjestömme yrityksen toimitusjohtajana alkaa olla lopuillaan. On minun aikani siirtyä syrjään ja päästää joku teistä puikkoihin ensi kuussa 30 vuotta täyttävään yritykseemme!

Vuosi on ollut kaikin puolin opettavainen. Tässä työssä on nimittäin päässyt tekemään vähän kaikennäköistä. On tullut istuttua Calonian uuden kahvilan suunnittelukokouksissa Calonian remontista vastaavien kanssa, selvitettyä maksupääteongelmia, laskettua monta kertaa palkkoja, muutettua kahvila väistötiloihin ja pyydettyä tarjouksia jos jonkinnäköisistä tuotteista villasukista kangaskasseihin. Toimitusjohtajan työ on todellakin ollut monipuolista.

Tänä vuonna Librissä on tapahtunut suuria muutoksia. Ah-niin-ihanaa tiedekuntarakennustamme alettiin vihdoin remontoimaan, ja Lex Cafén ja Librin kaupan oli muutettava remontin tieltä. Onneksi tämä muutos on vain väliaikaista ja saamme palata Calonialle vielä remontin valmistuttuakin. Lex Café toimii tällä hetkellä Arcanumilla ja Librin kauppa Lexin toimistolla. Kummassakin muutossa on ollut hankaluutensa, mutta kaikki on sujunut loppujen lopuksi hyvin.

Työ on ollut hyvin itsenäistä, mutta ei ollenkaan yksinäistä. Toimistolla olen päässyt tutustumaan lexiläisiin vuosikurssista riippumatta. Itsenäisestä luonteesta johtuen työ on opettanut myös vastuuta. Kun omista työajoistaan saa aika vapaasti päättää itse, on työ opettanut myös hallitsemaan omaa ajankäyttöä, sekä myös mahdollistanut opiskelemisen kuluneen vuoden aikana.

Ennen kaikkea tämä vuosi on ollut kokemus, jonkalaista ei muista työtehtävistä saa. Harvoissa työpaikoissa tässä vaiheessa opintoja saa näin paljon vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä. Kokemuksen lisäksi työstä on saanut toki palkkaakin.

Mikäli tulee jotain kysyttävää Librin toimitusjohtajana toimimisesta, vastailen mielelläni kysymyksiin. Minua voi tulla vetämään hihasta toimistolla, kysäistä facebookissa tai vaikka laittaa meiliä osoitteeseen toimitusjohtaja@lexlibri.fi.

Syysterveisin Fanni

P.S. Alkuperäinen hakukuulutus: http://www.lexlibri.fi/lex-libri-oyn-toimitusjohtajahaku-vuodelle-2017-on-auki/

Vastaa