Konfliktit kouluissa (2017)

42.90 

Sami Mahkonen

Kouluissa kohdataan monenlaisia konflikteja. Ongelmatilanteita syntyy niin oppilaiden kesken kuin oppilaiden ja opettajien sekä vanhempien ja työntekijöiden välillä. Konfliktit kouluissa on käytännönläheinen käsikirja, joka auttaa toimimaan koulumaailman ristiriidoissa juridisesti oikein.

Miten toimit lainmukaisesti ja oikein koulun ongelmatilanteissa? Kuinka etenet juridisesti oikein ratkoessasi tilanteita yhteistyössä eri tahojen kanssa? Teos tarjoaa monipuolista ja tietoa sekä lainsäädännöstä että oikeuskäytännöstä. Oikeuskäytäntöä käydään läpi ainutlaatuisen käytännönläheisellä otteella ja runsain esimerkein. Rehtoreille, opettajille, koulukuraattoreille ja muille koulumaailman asiantuntijoille suunnattu teos antaa suoraan käytäntöön vietäviä ohjeita mm. siihen, miten hoitaa oikein esimerkiksi koulukiusaamiseen, päihteidenkäyttöön, voimankäyttöön tai uhkauksiin liittyvät ongelmatilanteet ja miten ratkoa konflikteja kodin ja koulun yhteistyönä.

Suositun teoksen uudistettuun painokseen on otettu uusi luku salassapitosäännöksistä. Lisäksi kirjaan on tuotu uusia ajankohtaisia oikeustapauksia.

(Tuote)Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konfliktit kouluissa (2017)”