Suomen työlainsäädäntö 60 minuutissa (2017)

58.00 

(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Suomen työlainsäädäntö pähkinänkuoressa

Jokaisen esimiehen perusteos kuvaa tiiviisti keskeiset työsuhteen elinkaareen liittyvät työsuhdeasiat alkaen rekrytoinnista aina työsuhteen päättämiseen. Työsuhdejuridiikan perusteiden lisäksi kirja kuvaa suomalaisen työmarkkinajärjestelmän ja yhteistoimintamenettelyn periaatteet.

Suomen työlainsäädännön periaatteet on kiteytetty kirjassa helppolukuiseen tiiviiseen pakettiin. Kirjasta löydät nopeasti silmäilemällä vastauksen työsuhdetta koskeviin juridisiin kysymyksiin. Yksinkertaistetut normit ja toimintaperiaatteet auttavat ymmärtämään erilaisten määräysten soveltuvuutta käytännössä.

Kirjassa on lyhyt katsaus myös HR- ja esimiestyöhön työnantajan velvollisuuksien ja direktio-oikeuden näkökulmasta. Lisäksi kirjaan on koottu hyödyllisiä muistilistoja eri tilanteisiin.

Kirja soveltuu hyvin pienten yritysten henkilöstöasioita hoitaville ja esimerkiksi ulkomaalaisille toimijoille, jotka tahtovat saada kuvan Suomen työlainsäädännön kokonaisuudesta ja keskeisistä työsuhteen elinkaareen liittyvistä säännöksistä. Teos sopii hyvin osaksi esimiesten ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelmia. Se on hyvä apuväline myös liitoille ja muille yhteistyötahoille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen työlainsäädäntö 60 minuutissa (2017)”