Yksityisyyden suoja työsuhteessa 2018

78.00 

Kuvaus

Mikko Nyyssölä

Euroopan unionin tietosuoja-asetus määrittelee yhdessä suomalaisen lainsäädännön kanssa työntekijän yksityisyyden rajat. Tietosuoja-asetuksen artiklat on avattu tässä teoksessa käytännönläheisesti työnantajan näkökulmasta.

Teos antaa kattavat vastaukset tietosuoja-asetuksen nostattamiin kysymyksiin. Mitä tietoja työnantaja voi kerätä työntekijästä ja mistä niitä voi hankkia, ja mitä oikeuksia työntekijällä on työnantajaansa nähden? Mitä vaatimuksia tietosuoja-asetus asettaa työnantajalle käytännössä, jos esimerkiksi palkkahallinto ulkoistetaan tai jos työpaikalla tapahtuu tietoturvaloukkaus?

Teos on samalla yleisesitys tietosuoja-asetuksesta jokaiselle asiasta kiinnostuneelle, kuten juristeille, ICT-asiantuntijoille ja työterveyshuollolle. Teos soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.

Tietosuoja-asetuksen ohella teoksessa käydään kattavasti läpi Suomen lainsäädännön vaatimukset esimerkiksi työntekijän testaamisesta, turvallisuusselvitysten tekemisestä, kameravalvonnasta ja sähköpostin valvonnasta työpaikalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksityisyyden suoja työsuhteessa 2018”