Ulkomaalaisoikeuden perusteet (2016)

72.00 

(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ulkomaalaisoikeuden perusteet on johdatus Suomen maahanmuutto- ja turvapaikkaoikeuteen. Vastaavaa yleisesitystä ei ole aikaisemmin julkaistu Suomessa. Teos on tarpeellinen kaikille, jotka työssään tai muutoin tarvitsevat tietoa maahanmuuttoon ja kansainväliseen suojeluun liittyvästä juridiikasta.

Ulkomaalaisoikeuden perusteet -teoksessa käsitellään maahanmuuttoon ja kansainvälisen suojelun hakemiseen liittyvää kotimaista ja kansainvälistä sääntelyä sekä vapaan liikkuvuuden toteuttamista Euroopan unionissa. Ensisijaisesti tarkastelun kohteena on Suomen voimassa oleva ulkomaalaislaki, josta lukijalle annetaan yleiskuva. Kirjassa käsitellään myös kansallisen sääntelyn suhdetta kansainväliseen oikeuteen ja Euroopan unionin oikeuteen. Teoksessa pyritään antamaan perusteltu kuva siitä, mitä vaatimuksia kansainvälinen sääntely asettaa Suomen maahanmuuttoa ja kansainvälistä suojelua koskevalle lainsäädännölle.

Teoksen laaja yleiskuva ulkomaalaisoikeuden järjestelmästä avaa näkökulmia maahanmuuttoon ja turvapaikkaoikeuden ongelmakenttään myös ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille kansalaisille. Systemaattisen lainopillisen lähestymistapansa puolesta teos soveltuu käytettäväksi oppikirjana ulkomaalaisoikeuden opetuksessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkomaalaisoikeuden perusteet (2016)”