Kiinteistönmuodostamislaki (2016)

48.00 

(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Kiinteistönmuodostamislaki-teoksessa käsitellään kiinteistönmuodostamisen peruskäsitteet ja periaatteet, kiinteistönmuodostamistoimenpiteet, kiinteistöjärjestelyt, kiinteistönmääritystoimitukset, oikeudenkäynti ja muut oikaisukeinot kiinteistönmuodostamisasioissa sekä kiinteistörekisteri.

Käytännönläheisessä teoksessa konkretisoidaan kiinteistönmuodostamiseen liittyviä seikkoja sekä oikeustapauksin että käytännön esimerkein. Teos sisältää myös laajan kiinteistönmuodostamisoikeuden erikoissanaston suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Edellisen painoksen ilmestyttyä vuonna 2001 lainsäädäntöä on muutettu laajasti; teoksen uudistettu painos on päivitetty vastaamaan ajantasaista lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä, jota on mukana runsaasti. Uutta kirjassa ovat erityisesti kiinteistönmuodostamisen periaatteet, vesilain ja kalastuslain muutokset, toimitusinsinöörien lakisääteisten pätevyysvaatimusten muutokset, vesijättöjen lakkauttaminen sekä digitalisaation vaikutukset menettelyihin ja viranomaisessa asioimiseen.

Teos on välttämätön apuväline ja käsikirja kaikille kiinteistönmuodostamisen ja kiinteistöoikeuden parissa ammatikseen työskenteleville. Teos on myös tarkoitettu oppikirjaksi korkeakouluihin ja muihin alan oppilaitoksiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinteistönmuodostamislaki (2016)”